Αρχική σελίδα

Καλώς ήλθατε στην εποχή του Lifestyle Medicine

Στα Ελληνικά, Iasis (Ίασις) σημαίνει «θεραπεία».

Ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της δυτικής ιατρικής, έβαλε τα θεμέλια του Lifestyle Medicine σχεδόν 2500 χρόνια πριν, επισημαίνοντας τη σημασία της υγιεινής διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής για την πρόληψη και τη θεραπεία της ασθένειας. Η IASIS μοιράζεται τις ίδιες ελληνικές ρίζες και την ίδια ολιστική προσέγγιση για το ανθρώπινο σώμα.

 Σήμερα, οι μη μεταδοτικές ασθένειες (NCDs), συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του εγκεφαλικού επεισοδίου, του καρκίνου, του διαβήτη και της χρόνιας πνευμονικής νόσου, ευθύνονται συλλογικά για σχεδόν το 70% όλων των θανάτων παγκοσμίως.

Αυτοί οι θάνατοι είναι πρόωροι και προλαμβάνονται.

Η IASIS έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει, να παρακινήσει και να στηρίξει βήμα προς βήμα ως προς την αναμόρφωση και την προστασία της υγείας κάθε ατόμου μέσω της υγιεινής διατροφής και της προστασίας από τις επιδράσεις των τοξικών χημικών ουσιών του περιβάλλοντός μας.

Πιστεύω ότι η υγεία είναι το υπέρτατο δώρο που μπορούμε να δώσουμε στους εαυτούς και τις οικογένειές μας και ότι η πρόσβαση στην γνώση του Lifestyle Medicine είναι ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα.

Τα εργαλεία μου είναι

  • τα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα,

  • η ολιστική θεώρηση της ανθρώπινης υγείας,

  • το πάθος για τη διάδοση της επιστημονικής γνώσης στο κοινό και

  • μια γνήσια κουλτούρα αλληλοβοήθειας.

Η IASIS είναι εδώ για να σας δείξει ότι εσείς κρατάτε το κλειδί της υγείας σας.

Εσείς έχετε τη δύναμη να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από την ασθένεια.

Εσύ μπορείς να γίνεις η ίασή σου.